Kuulumisia

Hei!

Ja ensin suuret pahoittelut tauosta. Jotenkin asiaa ei ole ollut ja aikaa mukamas vielä vähemmän. Ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia.

Kesäkuntoon valmennus etenee hyvällä tahdilla ja ilman sen suurempia ongelmia. Pakko oli vaihtaa vain treenijakoa, tuntui että viikossa ei ollut tarpeeksi päiviä tehdä 4-jakoisella ja siihen vielä mahduttaa aamulenkit yms. No nyt on menty vajaa 2 viikkoa 3-jakoisella ohjelmalla ja tästä lähti iso stressi pois. Painoa on lähtenyt valmennuksen aloituksesta 2,9 kg tällä hetkellä mutta senttejä on lähtenyt (reilu vkon takainen mittaus) niin 14,5cm yhteensä! Eli suunta on oikea! Tarkoitus ei ollutkaan niinkään pudottaa painoa vain kiinteyttää ja täyttää ihran venyttämää ihoa sille kiinteämmällä aineella :) Eiköhän tästä ihan hyvä kunto saada tuleviin häihin, vaikkakaan tarkoitus ei ole missään tapauksessa siihen tätä remonttia jättää, mutta ei ehkä näin tiukkaa ruokavaliota koko aikaa. Ensimmäinen vapaasyöntipäiväkin siintää jo ensi viikossa ja voin kertoa että odotan sitä! :D


Olen tässä jo pidemmän aikaan tehnyt itsestäni havaintoja että rasituksessa jos kunnolla hengästyn niin saan jonkinlaisen "astmakohtauksen" ja olenkin epäillyt jo pidemmän aikaa rasitusastmaa. Viimeksi työnsin poikaani lumikolassa ympäri meidän taloa puolen metrin hangessa pari kertaa talon ympäri niin joudun 15min makaamaan maassa kun en meinannut saada happea. Nyt on labrat käyty ottamassa ja niissä ei ainakaan omasta mielestäni mitään poikkeavaa ollut. Astmahoitajalle on seuraavaksi aika ensi viikolla ja siellä selviää sitten enemmän. Toki rasitusastmaan nyt ei ole kuin avaava lääke mikä pitää ottaa ennakoivasti mutta tämä helpottaa jo kun tietää että mitään akuuttia ei ainakaan ole.

Samalla kävin lääkärin vastaanotolla ja siellä oli positiivinen yllätys kun lääkäri mittasi verenpaineeni ja minulla oli täysin normaalit verenpaineet, ensimmäistä kertaa koko elämässäni! Olen aina kärsinyt korkeasta verenpaineesta ja olen sitä myös töissä itsekin seurannut, todella herättävää huomata jotta vaikka elopainoa ei ole kuin 10kg vähemmän nyt jos vertaa viime mittaukseeni niin silti ilmeisesti verisuonissa tapahtunut paljon koska verenpaineet olivat tuolloin sydänliiton sivujen mukaan jo lääkitystä vaativissa lukemissa. Lisämotivaatiota en nähnyt tarvitsevani, mutta kyllä se vaan kummasti antoi lisää intoa loppuelämänkin liikkua ja syödä järkevämmin :)

Istun tällä hetkellä yövuorossa, jälleen ja vielä olisi yksi yövuoro jäljellä. Sain vielä niin mahtavia uutisia että 7.5. alkaen saan alata työskentelemään 100% Kauhajoella, joten ei tarvitse miettiä kahden eri yksikön välillä pomppimista :) Eli toinen auto myyntiin, niin vaihtoehdot sille jotta työmatkan kulkisi autolla ei enää ole :D Hah! Hyvää hyötyliikuntaahan se on :)

Ei muutakuin mahtavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!


Kommentit