Liity onnistujien joukkoon!!

Hei

Ja hyvää alkavaa viikonloppua!

Ajattelin tulla tänne puhumaan ja samalla myös vähän mainostamaan Matiaksen uutta tulevaa ryhmävalmennusta joka alkaa Elokuussa. Kannustan kaikkia lähtemään mukaan tähän kyseiseen valmennukseen! En voi sanoin kuvailla miten paljon tämä valmennus on antanut ainakin minulle henkilökohtaisesti. Ryhmässä on todella hyvä henki ja kaikki tsemppaavat toisiaan, siihen kun lisätään vielä kannustava ja todella aktiivinen valmentaja niin enempää ei voisi toivoa!

Eli 2.7.2018 valmennus tulee myyntiin ja valmennus alkaa Elokuussa. Hintaa valmennukselle tulee olemaan 149,90e joten hinnasta ei todellakaan pitäisi jäädä valmennukseen lähteminen kiinni! :)

Niinkuin aiemmin jo puhuin että olen Matias Niemeen tutustunut ensin videoiden kautta ja sen jälkeen lähdin hänen henkilökohtaiseen valmennukseen vuosi sitten keväällä, henkilökohtainen valmennus oli todella hyvä mutta täytyy sanoa että nyt molemmat valmennusmuodot kokeneena pidän itse vielä enemmän ryhmävalmennuksesta juuri sen ryhmän tuoman tuen vuoksi. Kaikki tsemppaavat toisiaan ja ryhmässä on todella positiivinen ilmapiiri. Matias vastaa todella nopeasti kysymyksiin ja myös ryhmäläiset vastailevat omien tietämystensä pohjalta. Valmennuksesta onkin tarkoitus tulla ympärivuotinen valmennus, mihin itse aion todellakin lähteä mukaan. Näin jo saavutetut tulokset pysyvät huomattavasti paremmalla todennäköisyydellä yllä :)





Lisää tietoa saa : Samegoalin kauppa

Samasta kaupasta saa todella hienoja vaatteita ja muita tuotteita + pikkulinnut lauloivat että uusia tuotteita tulossa todella paljon lisää! :)

Tämäkin komea huppari löytyy kyseisestä nettikaupasta!



Kommentit