Ruokailuja ja lisäravinteita

Hei taas ja mukavaa viikonloppua :)

Ajattelin vähän avata päivittäisiä ruokailujani sekä lisäravinteita mitä käytän.
Hirvittävästi vaihtelua ruokailuissani ei ole, koska tällä hetkellä varsinkin ajattelen ruokani vain kroppani polttoaineena jotta pääsen joskus tavoitteeseeni. Toki mausteilla ja mielikuvituksella ruoat saa maistumaan ja näyttämään myös "juhlallisimmiltakin" :D


Aamupala koostuu puurosta, marjoista, soijelesetiinijauheesta, raejuustosta, whey isolatesta ja mehukeitosta. Teen aika harvoin puuroa, koska 9/10 kerrasta teen juotavan version eli heitän samat tuotteet blenderiin ja teen smoothien. Smoothie on niin helppo ottaa mukaan esim. töihin aamulla. Vitamiinit tulevat myös, mutta listaan ne erikseen.
Lounas koostuu yleensä makaronista, riisistä tai perunoista + naudan paistijauhelihaa/broilerin jauhelihaa/broileria ylipäätään + salaatista ja kasviksista + kananmunan valkuaisista/raejuustosta. Päivällinen on lähes identtinen riippuen päivän hiilarimäärästä.
Iltapalaksi syön yleensä joko keitettyjä tai paistettuja kananmunia 4-5kpl joista yhden syön kokonaisena + 150gr leikkeleitä + kasviksia. 
Välipalaa en erotellut koska se on lähes aina Whey Isolatea, helppo töissä ja kotona. :)

Vitamiineista/Lisäravinteista:

Tässä näkyy nyt vain aikaisen aamutreenin juomat. Eli ennen treeniä otan PWO juoman ja minulla se on tällä hetkellä Fastin Shock, antaa tarvittavan virran vetää aamutreenin. Itse treenissä minulla on käytössä BCAA + EAA kombo ja palautusjuomaksi tulee Sportlifen Recovery + Creatine + Glutamiini.
Eli käytössä tällä hetkellä:

- D-vitamiini
- C-Vitamiini
- Monivitamiini
- ZMAA
- Omega 3
- Whey Isolate
- Whey 80
- BCAA
- EAA
- Kreatiini
- Glutamiini
- Palautusjuoma
- PWO-juooma
- Soijalesitiinijauhe

Eli meneehän niitä, mutta näen että tarvitsen ne ja kroppani myös jotta se pystyy toimimaan optimaalisimmalla tavalla :)

Kommentit