Terassin päivitystä

Hei taas!

Ajattelin tulla vähän kirjoittamaan muustakin kuin treenaamisesta tai kesäkuntoon projektista :)
Olemme jo pidemmän aikaan haaveilleen poreammeesta pihalle, ensin tulee tietysti vastaan hinta. Ulkoporealtaat kun maksavat 4000e ---> niin sellaiseen ei ole näin häiden alla varaa, eikä kyllä muutenkaan tässä kohtaa. :D Toiseksi ongelmaksi muodostuisi meidän terassin koko, terassimme on valettu betonin päälle ja laajentaminen olisi laajempi projekti heti kerralla. Näistä syistä olimme jo vähän unohtaneet koko poreammeesta haaveilun.

Idea heräsikin uudelleen henkiin kun 2vkoa sitten olimme poikamme kanssa takapihallamme ja takapihalla oli todella kuuma, olin laittanut pojallemme Lucakselle pienen altaan pihalle ja mietin kuinka ihana olisi itse päästä myös pulahtamaan viileään veteen. Lähdinkin samalta istumalta etsimään isompaa allasta takapihallemme, mutta tässä tapauksessa ONNEKSEMME Kauhajoen kaupat eivät olleet millään tavalla varautuneet lämpimiin keleihin ja kiersin kaikki kaupat missä kausimyymälät oli vasta avattu ja hyllyt huusivat tyhjyyttään. Kiukussa palasin kotiin ja aloitin etsinnän, netistä olisi tietysti saanut ihan perinteisiä isompia altaita mutta sitten silmääni pisti Lay-Z-Spa ulkoporeallas, hinta oli huokea ja tutkinkin sitä ajan kanssa netistä. Tulimme siihen lopputulokseen että tilataan allas.

Allas tuli viikossa, asennus todella helppo. Täytyy myöntää että yllätyin itsekin kuinka helppo allas oli asentaa toimintakuntoon ja muutenkin helppokäyttöinen! Jokainen osaa käyttää tätä :)




Näin muutaman päivän kyseisen altaan omistaneena en voisi onnellisempi olla tästä hankinnasta, täydellinen näihin hienoihin kesäpäiviin! Kyseisessä altaassa on siis lämmitys, poreet tulee 89 suuttimesta ja koko oli juuri täydellinen jotta se mahtui terassillemme, halkaisija kun oli vain 180cm. Emme tänä kesänä pääse häämatkaamme tekemään, poikamme on vielä niin pieni että meistä kumpikaan ei halua eikä pysty olla erossa kokonaista viikkoa joten tämä on meidän "häämatka" myös tulevana hääyönä mikä siintää 1.5kk päässä :)

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! :)

Kommentit