Same Goal Day @ Tampere 10.6.

Hyvää alkavaa viikonloppua.

Viime Sunnuntaina olikin jo 4 kuukautta odotettu Same Goal Day Tampereella, joka oli myös päätös tälle Same Goal kesäkuntoon - valmennukselle, siitä löydät enemmän tietoa esim aikasemmasta postauksesta :)!

Onneksi Flunssa antoi periksi joka minua koko viime viikon vaivasi ja kyllä se sitten lopulta menikin poskionteloihin asti. Toki se on minulla 95% vain hyvä asia koska antibiooteilla viimeistään taudit lähtee. Onneksi kuuri kerkesi sen verran vaikuttaa että Sunnuntaina herätessäni olin jo ihan hyvissä voimissa. Matiaksen kanssa toki kyllä keskustelin jotta tuun edes fiilistelemään jos kuume yms olotilat olisivat jatkuneet.

Lähdin siis Sunnuntaina vähän 07:00 jälkeen kotoa ajelemaan koska ennen Tampereelle lähtöä minun piti käydä ruokkimassa isäni eläimet ja siihen piti varata aikaa. Olin ihan hyvissä ajoin Tampereen keskustan WFC:llä, meitä oli ryhmässä yhteensä 14 hlöä joten mukavan tiivis porukka. Matias oli kaimansa kanssa aikamoiset giantit meille kehitellyt ja jo ensimmäisen kierroksen jälkeen olkapäät oli aikalailla pumpissa, toisella kierroksella alkoi jo maitohapot ottamaan valtaa mutta kuitenkin mentiin vielä pari kierrosta. Aikamoisen hien ja pumpin sai olkapäille, itsellä nimenomaan olkapäät on ne jotka hermottuu todella helposti ja kipeytyy. Nytkin jouduin ensimmäiset 3pvä vetämään kunnolla Buranaa jotta sain nukutuksi :D Eli ainakin meni perille!

Tomi Rehell oli sielä kuvaamassa vähän kuvia ja myös pientä mainosvideota tulevaa valmennusta varten, jännä nähdä näkyykö omakin naama videoilla :)!

Treenin jälkeen oli vielä Matias Niemin ja Matias Koistisen luento, ja täytyy sanoa että paljon jäi korvan taakse mietityttämään asoita ja alkoi miettimään omia haaveitaan. :) Hattu nousee kyllä molemmille miehille heidän tarinaansa kuunnellessa. Tästä puhuttaessa kannattaa käydä itseasiassa katsomassa Matiaksen Youtubesta hänen uusin video missä hän avaa omaa matkaa tähän asti, todella mielenkiintoista kuunneltavaa :)

Nyt tosiaan Kesäkuntoon valmennus loppui virallisesti, mutta seuraavan valmennuksen Rebuild jakso alkoi. Innolla odotan tätä tulevaa 8vkoa koska enemmän voimapainotteista treenausta :)

Se olisi tämäkin yövuoroputki pian taputeltu ja ensi viikolla olisi 3 työvuoroa ennen kesälomaa! Kesälomalle onkin jos jonkinlaista touhua koska häät jo siintävät alle kk päässä ja vielä on hommaa tehtävänä vaikka kuinka!

Ei muutakuin hyvää viikonloppua kaikille, laitan vielä parit fiilistelykuvat tähän loppuun.

(c) Tomi Rehell

(c) Tomi Rehell

(c) Tomi Rehell

Kommentit