Kuulumisia part. 3

Hyvää Torstaita kaikille!

Taas on vierähtänyt 3vkoa viime postauksesta. Lomalla ei ole muka aikaa, noh täytyy sanoa että nyt sitä aikaa ei kyllä todellakaan ole meinannut olla. Häät ovat ensi viikolla ja niiden järjestelyissä on mennyt lähes koko loma. Toki hyvään saumaan loman sain koska nyt on ollut aikaa panostaa häiden järjestelyihin oikein ajan kanssa. Kaikki alkaa olla kohtalaisen hyvin jo hanskassa, huomenna lähden isän kanssa Helsinkiin ja Lauantaina aamulla lautalla Talliinaan, siitä Latviaan hakemaan hääjuomat!

Ensi viikon Maanantaina kirkossa "kenraaliharjoitukset" ja saamme myös avaimet juhlapaikalle joten koko viikko aikaa tehdä järjestelyt siellä. Pitopalvelu onneksi hoitaa kattamisen yms, joten oikeastaan vain koristelu jää meidän harteille paikan osalta. Tästä sitten myöhemmin lisää postausta :)! Eilen käytiin isällä tekemässä tienvarsikyltit ja muita koristeita vähän.


Mitä muuta kuuluu?

Tähän 3 viikkoon on myös mahtunut minun Polttarit, Juhannus ja yleistä olemista lasten kanssa vain.

Polttarit olivat todellinen yllätys, en voinut kuvitella että yövuoron jälkeen bestmanit hakisivat minut kotoa. Kaikki osasivat hyvin olla vihjailematta mitään ja sainkin herätyksen vajaa 3 viikkoa sitten yövuoron jälkeen 4h unilta ja minut puettiin todella hienoon luolamies asuun. Matkasimme koko päivän minibussilla joten kaikki mahtuivat kyytiin, ensin menimme Seinäjoelle Kyrkösjärvelle missä pääsin "pesulle" järveen. Noh sattui vielä niin "hyvä" sattuma jotta siellä oli jokin naisporukka piknikillä ja sainkin esittää heille tanssin Portion Boysin Luolamies-kappaleen tahdissa... Tätä hävetyksen määrää vieläkin, varsinkin kun pohjilla oli vasta yksi lonkero :D No peseytymisen jälkeen menimme Pancho Villaan syömään ja siitä baarikierrokselle, polttariporukka oli varannut minulle vihahuoneeseen ajan, oli kyllä todella todella mahtava kokemus! Suosittelen kaikille! :D Siitä matkasimme yhden polttaporukan suvun mökille jossa oli 12 hengen palju. Loppuilta menikin sitten keskivahvoja ja vahvempia alkoholijuomia nauttien, grillaillen, saunoen ja paljuillen.


Juhannus meni vain kotona oleillen, säätkin olivat mitä olivat. Mutta lilluttiin poreammeessa, grillattiin ja oltiin vain :)

Vaihdoin myös puhelinta, olen jo piiitkään ollut Samsung "fani", mutta nyt googlettelin ja ihastuin täysin Honor 10 ja varsinkin sen kameraan. Aivan uskomatonta jälkeä puhelimen kameraksi. Teen tästä vielä oman postauksen jossain kohtaa.


Valmennuksesta/Elämäntaparemontista:

Kaikki rullaa niinkuin pitääkin ja Rebuild jakso on nyt menossa, täytyy myöntää että hääkiireet ovat antaneet hyviä "tekosyitä" käydä ulkona syömässä, vaikka yrittänytkin tehdä siellä järkeviä vaihtoehtoja. Matias toki tehnyt tämän ylläpitojakson hyvin koska on mahdollista syklitellä ruokavaliolla, jos olen käynyt ulkona syömässä niin kaksi päivää matalalla ja asia on kompensoitu. Paino noussut vähä yli 1kg, mutta omasta mielestä kunto kiristynyt. Lenkkejä olen tehnyt 1x/vko max, salilla olen käynyt 2-3x/vko ja se on nyt voimapainotteista, paljon ollut uuden opettelua :)
Hääpuku käytiin ostamassa viime vkolla ja oli ihan mukava vaihtaa housut pienempiin kun olivat liian isot ja samalla ostin myös elämäni ensimmäiset 36" housut, joten täytyy sanoa että motivaatio sen kuin nousee vain jokaisesta onnistumisesta! :)

Matiaksen uusi Project Same Goal-valmennus on nyt myynnissä! Laitan tähän linkin Matiaksen verkkokauppaan.
Same Goal Kauppa

Myös minulta voi kysyä esim Instagrammissa valmennuksesta jos herää kysymyksiä/kiinnostaa muutenvain tietää lisää.
IG: Minun IG


Mutta nyt syömään poitsun kanssa ja päiväunille. Ajattelin tehdä jonkinlaista postausta Latvian reissusta kunhan vain selviän. Myös Instan storiesta voi seurata joten ottakaa IG seurantaan ;)! Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ps. Jos/KUN innostuit Matiaksen valmennuksesta niin laita minulle viestiä, minulle on luvassa pieni alennus markkinoinnista jos saan jonkun innostumaan lähtemään mukaan, KIITOS :)

- Juuso




Kommentit