Puoliväli ohitettu ja tulevaisuudensuunnitelmia

Hyvää keskiviikkoa!

Ajattelin tulla tosiaan kertomaan vähän kuulumisia mitä tulee elämäntaparemonttiin ja Project Same Goal- valmennukseen, ajattelin myös avata vähän tulevaisuuden suunnitelmia tänne blogiin.

Viime viikko oli 7. vko valmennuksessa joka kestää siis 12 viikkoa. Viime viikko oli myös lepoviikko ja se tuli todella hyvään saumaan. Kroppa ja varsinkin pääkoppa nautti treenittömästä viikosta. Viikolle oli myös tullut kauan odotettu cheat meal, ja vaikka kovia suunnitelmia olikin niin päädyin tekemään itse pizzaa kaikilla höysteillä ja jälkiruoaksi pakollinen Benkkujäätelö <3 Vedin kyllä itseni niin överipiippuun tuolla ruokailulla jotta oli ihanaa seuraavana päivänä taas syödä kanaa ja riisiä :D Loppuviikosta jo alkoikin kovasti odottamaan tämän viikon treenejä, salista kun on tullut jo osa normaalia elämää! 7 viikon tulokset ova myös todella mahtavia, vaikka puntarilukema kävikin 96,2kg niin tiedän jotta tällä vkolla se nousee kun paineet "lihaksiin" (:D) palaa, mutta oli silti alin paino vielä toistaiseksi ikinä! Pistän tähän alas vertailukuvan mitä 7 viikossa kerkeää tapahtumaan :)


Eli suunta on todellakin oikea. Tulevaisuudensuunnitelmista lupasin myös avata vähän. Eli olen päättänyt jotta alan myös kuvaamaan arkeani aluksi nyt puhelimella vain ja teen niistä jonkinlaisia videoita, en vielä uskalla luvata että niitä mihinkään julkaisen vaikka halu olisi todella kova. Aika näyttää :) Pyrinyt ensin tekemään jonkinlaisia videoita Instagrammin storieen ja siitä sitten pikkuhiljaa siirtyä videokuvaamiseen paremmin. Päätin myös että aion jatkaa vielä Matiaksen valmennuksessa ainakin sinne vuoteen 2020 kevääseen asti, päätin sen jo keväällä että kun täytän 30-vuotta niin haluan olla oikeasti elämäni kunnossa ja voin sen sanoa jopa ääneen. Tälläkin hetkellä oloni on todella hyvä ja viihden kropassani joka päivä paremmin ja paremmin, eli itsetunto on myös kasvanut. Ajattelin ainakin Tammikuussa alkavan valmennuksen vetää massalla ja katsoa minkälaisia muutoksia se tuo kroppaan, ainakin kroppa saa polttoainetta kunnolla ja jos sitä lihastakin tulisi myös samalla ;) 

Seuratkaa myös Instagrammissa : Insta

Näihin tunnelmiin lopetan tämän postauksen. Hyvää loppuviikkoa kaikille, meillä touhukas vklp tulossa kun poikamme Lucas täytti tänään 3-vuotta ja synttäreitä juhlitaan tulevana viikonloppuna. 

-Juuso


Kommentit