Same Goal Day 8.9.18

Moi!

Ajattelin tulla kertomaan ihan lyhykäisen postauksen muodossa Same Goal Daystä joka oli viime viikon viikonloppuna Tampereella. Eli Same Goal Day on Matiaksen järjestämä päivä johon kuuluu ryhmätreeni +luento. Nämä ovat olleet valmennuksessa oleville aina ilmaiset ja Matias on näitä myös järjestänyt pari muutenkin. Kovasti on ryhmässä Matiasta huudatettu jotta näitä järjestäisi avoimiakin ryhmiä jotta muillakin olisi mahdollisuus päästä Matiaksen oppiin ;) Joten eiköhän niitä tulevaisuudessa tule!

Heräsin tapani mukaan 08:00 aikoihin Lauantaina ja söin nopean aamupalan. Lähdin ajelemaan hyvissä ajoin Tampereelle koska meiltä Kauhajoelta on reilu 160km/sivu matkaa. Aikaa ei kuitenkaan jäänytkään hirveästi ylimääräistä kun piti parkkipaikkaa etsiä, mutta ehdin hyvin luennolle. Nyt Matiaksen Same Goal Dayhyn osallistui vajaa 80 henkeä joten treenit oli jaettu aamu ja päiväryhmään, näiden välissä oli yhteinen luento. Ryhmät oli vielä jaettu jalka- ja selkätreeni-ryhmiin ja ne vielä tehtiin kahdessa osassa. Eli puoli tuntia teimme 7-8 hengen ryhmissä Giantteja ja vaihdoimme.

Itse luento oli taattua laatua Matiakselta, vaikka Matias kertookin hyvin samanlaisista tuntemuksista mistä itse kärsin, eli hän jännittää esiintymistä. Se ei kuitenkaan ainakaan omaan silmään näyttäytynyt missään kohtaa itse luentoa ja sai taas kyllä lisää motivaatiota kun Matiasta ja hänen valmentajaystäviään.

Treenit olivat sitten taas... Noh aikamoinen jalkaTUHO! :D Odotin itse jalkatreenejä todella paljon, koska jalat ovat itsellä aika vahvat ja ne eivät kipeydy läheskään yhtä helposti kuin muut lihakset. Mutta nämä giantit olivat jotain niin omalla tavalla mahtavaa, pääkoppakin meinasi olla todella tiukilla viimeisissä toistoissa osassa liikkeistä. Mutta treeni oli mahtava, paita oli hiestä märkä ja jalat vieläkin (To) arat :D Mutta eiköhän vklp uskalla ne taas treenata!

Tero Kotsalainen oli ottamassa räpsyjä meistä joten tähän kohtaan muutama Teron ottama kuva! Laitan postauksen loppuun Teron ja Matiaksen Instatilit niin pääsette tutustumaan heihin niiden kautta!:)

Jalkatuhoryhmä. Kuva (c) Tero Kotsalainen

Kuva (c) Tero Kotsalainen

Pystyprässistä tilannekuvaa, mahtava laite! Kuva (c) Tero Kotsalainen

Meidän koko ryhmästä kuva! Kuva (c) Tero Kotsalainen

Treenien jälkeen kävin tosiaan tyttöäni katsomassa Lielahdessa ja kävin häntä viemässä jäätelölle, siitä matkasinkin takaisin Kauhajoella ja 20min torkuilla ensimmäiseen yövuorooni. Väsy meinasi pitkästä aikaa kunnolla painaa yöllä :D

Muuten viikko ei ole pitänyt oikeastaan mitään ihmeellistä sisällään. On ollut 6 yön yöputki, joten olen nukkunu 16:00 päivällä ja sitten perus perhe-elämää muutama tunti ennen töihin lähtöä. Nyt viedään viimeistä yövuoroa ja sitten on muutama päivä vapaata onneksi :)!

Tuli tilattua uusia neuleita, on se outoa kun osa L- koon neuleista meinaa olla isoja, tähän menee aikaa tottua! Tänään myös olimme ahkeria ja saimme siivottua varaston 2 vuoden lykkäyksen jälkeen, nyt mahtuu taas tavaraa. En tiedä olisiko välttämättä vieläkään sitä siivottu jos emme olisi tarvineet poreammeelle tilaa lämpöisestä varastosta :D Ei muuta kuin hyvä loppuviikkoa! Palaan alkuviikosta todennäköisesti uusilla postauksilla ja kerron mitä viikonloppuna teimmekään.




Tähän loppuun vielä Matiaksen ja Teron someihin linkit!

Matiaksen Instatili
Same Goalin instatili
Tero Kotsalaisen instatilit : Teron oma tili  Teron toinen instatili

- Juuso

Kommentit