Valoa ja näkyvyyttä pimeyteen

Hei!

Ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti :) Tällä viikolla on tulossa myös vähän kuulumispostausta viikonlopulta, kerrankin kun on jotain kerrottavaa ja kuviakin :D

Mutta postauksen aiheeseen; Meidän perheessä ei ole kuin yksi auto ja minä kuljen siis pyörällä töissä, salilla ja muutenkin vapaa-ajalla. Pyöränä minulla toimii Tunturi Miwok 27,5" maastopyörä minkä ostin kolmisen vuotta sitten. Täytyy sanoa että kaikinpuolin todella hyvä polkupyörä!


Havahduin lopputalvesta siihen jotta tarvitsen näkyvyyttä pyörälleni vaikka saankin kulkea pyörätietä pitkin koko matkan töihin. Vaimoni on töissä autojen, mopojen ja pienkoneiden varaosa- ja huoltoliikkeessä ja hänen kauttaan sain tilattua itselleni todella hyvät lamput. Ainoat oikeastaan kriteerit olivat jotta ne pitää saada ladattua, niiden pitää olla vedenkestäviä ja ne PITÄÄ näkyä kunnolla!

Verkkokauppa mistä näitä lamppuja saa muunmuassa tilattua on: Kauppa

Etuvaloksi valikoitu Lezyne Hecto Drive 350 XL merkkinen valo. Valojen infotekstit lainattu netistä. Etuvalo maksoi n. 50 euroa ja takavalo 27 euroa.





* Tehokas ja suorituskykyinen LED-valo
* Jatkuva valoteho 350 lumenia
* 7 valomoodia: Vakio/keski/matala/huomio/vilkku x3
* Muisti valomoodille
* Näkyy myös sivuille!
* Kevyt alumiinirunko
* Tukeva ja helppokäyttöinen tankokiinnitys
* Ladattava, USB-tikku pohjassa
* Latausaika: 2h
* Toiminta-aika: 350 lumenia / 1h; 150 lumenia / 2h

Takavaloksi tuli Lezyne KTV Drive 


* 2-lediä päällekkäin
* Jatkuva valoteho 9 lumenia
* 4 valomoodia: Vakio/keski/vilkku x2
* Latauksen merkkivalo
* Näkyy myös sivuille
* Roisketiivis muovirunko
* Helppokäyttöinen satulatolppakiinnitys
* Ladattava, USB-tikku pohjassa
* Latausaika: 2h
* Toiminta-aika: 9 lumenia / 2h 30min: Economy / 5h 30min
* Paino: 41g

Valot ovat TODELLA helppokäyttöisiä, ne on helppo ladata, ne kestää kosteutta ja niissä on todella kätevä irroitusmekanismi.

Tilasin samalla pari pakettia M-Wave merkkisiä pinnaheijastimia :) Kuvan nappasin netistä koska ovat pyörässä kiinni. Pinnaheijastimet maksoivat 13e/pkt ja yhdessä paketissa oli 18kpl joten riittivät hyvin molempiin renkaisiin. 

Nyt näkee itsekin pyöräillä pimeinä aamuina ja iltoina + autoilijat näkevät minut! Muistakaa kaikki jotka pyörää käytätte tai kävellen jotta PANOSTAKAA heijastimiin. Jos kuljen kävellen niin otan aina polkupyörän valoni käteen ja käytän sitä "taskulamppuna", kädessä pidän vielä ledivaloa joka tulee käden ympärille. Niitä löytyy lähes kaikista ruokakaupoistakin 10-15 euron hintaan. Valitettavan paljon näkee liikenteessä kevyen liikenteen kulkijoita keillä ei ole MINKÄÄNLAISTA heijastinta. Todella halpa henkivakuutus :)


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

- Juuso

Kommentit

  1. Mä rupesin kans just remppailemaan mun pyörää syyskelejä varten, eli hommailin just valoja eteen ja taakse. Piti myös ostaa uudet jarrut ja löysinkin uudet varaosaliikkeestä, mutta tällä kertaa otin hydrauli levyjarrut, oli kyllä pieni asentaminen niissä itekseen. Hyvännäköinen pyörä sulla ja kiva, että olet ollut tyytyväinen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti