Viimeiset 2 viikkoa

Hyvää myöhäisiltaa arvon lukijat.

Taas on vierähtänyt perinteiset 2 viikkoa viime postauksesta. Ideoita kun ei ole niin niitä ei sitten ole. Olen yrittänyt saada kerättyä itseäni jotta uskaltaisin alkaa kuvamaan jonkin sortin videopäiväkirjaa tältä Project SameGoal valmennukselta, mutta kynnys on vielä ihan liian suuri. Joten kai tämä 2vkon välein tapahtuva kuulumisten jakaminen on riitettävä.

Pakitetaan 2vkoa taaksepäin, olimme lyöneet muutaman kaverin kanssa jo lukkoon pidempi aika sitten jotta pidetään meillä tuparilanit. Tähän agendaan kuului myös osana roskaruoka ja muutamat keskivahvat alkoholijuomat, mutta en viitsinyt suunnitelmia lähteä muuttamaan koska olen ollut jonkinlaisessa valmennuksessa jo lopputalvesta asti ja välillä tekee hyvää myös vähän antaa itselleen vapaus nauttia. En sano jotta nauttiminen on yhtäkuin alkoholi, mutta itse tykkään nauttia joskus alkoholia ja rentoutua näin.

Eli Seinäjoelta saapui tosiaan kolme kaveriani meille tietokoneiden kanssa ja ilta meni pelaillessa, seurustellessa, roskaruokaa nauttien, saunoen ja musiikkia kuunnellen. Oli kyllä kaikinpuolin mukava ilta. Yksi Seinäjoen ystävistäni on muuttamassa Kauhajoelle lähitulevaisuudessa, hänen kanssaan olisi myös tarkoitus alata kuvaamaan jonkinlaisia Youtubevideoita, siitä sitten lähempänä ajankohtaa! :D Mutta saan myös mahdollisesti itselleni salikaverin ja muutenkin aktiivisen liikuntakaverin. Tätä odotan enemmän kuin innoissani!



Vapaapäiviä on siunaantunut lähinnä arkipäiville ja ne olemme poitsun kanssa kyllä hyvin käytetty hyväksemme ulkoillen ja puistossa leikkien. :)



 Jotenkin ihanaa kun syksy tulee, viime yönä lehdet olivat lähteneet jo osasta pihapuista. Syksy ja pimeys on myös omalla tavalla todella ihanaa aikaa. Varsinkin noin helteisen kesän jäljiltä :)

Tuli myös myllytettyä työkaverin auto. Autojen pesu, fiksaaminen ja kiillotus on ollut mieluinen harrastus jo parin vuoden ajan ja tätä taitoa on mukava harjoittaa aina kun mahdollisuus tulee.


Tuli käytyä myös Wolffilla treenaamassa Same Goal Dayssä, tästä tulossa oma postaus kunhan Tero Kotsalainen saa kuvat muokattua ja saa sieltä hyviä tilannekuvia :D Hah! Samalla reissulla tuli myös käyty prinsessan kanssa jäätelölle (tai hän söi vain ja minä kuolasin vierestä). Onneksi tämän vkon lopulla saadaan pieni koululainen meille pariksi päivää ja pian on syysloma!



Siinäpä lyhykäisyydessään mitä viimeiset 2 viikkoa ovat pitäneet sisällään. Treenejä tulee 3x/vko ja ne kulkevat todella hyvin ja homma rokkaa muutenkin siltä osin :)! Tähän viikkoon joka pitää vielä sisällään 4 yövuoroa pitäisi saada sopimaan 3kpl treenejä ja sitten on hyvin ansaittu lepoviikko edessä! Täytyy sanoa että Lauantain Same Goal Dayn jalkatreeneistä jalat niin tukossa, tai lähinnä etureidet että ei ole ennen ollutkaan :D Tietää ainakin tehneensä oikein!

Vielä tältä päivältä ruokakuva. Kyllä terveellinenkin ruoka voi olla ravintolan tasoista kun jaksaa nähdä vähän vaivaa ;D


Tulen tosiaan palaamaan Same Goal Day postauksella jahka kuvia saadaan ryhmään ja aion myös tehdä polkupyörän turvallisuudesta postausta tässä lähipäivinä :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

- Juuso

Kommentit