Häät part 1.

Hyvää myöhäistä iltaa, tai yöhän tämä taitaa jo olla!

Ajauduin tänne blogin pariin ja ajattelin tulla nyt vihdoin kertomaan häistämme jotka olivat 14.7. Lauantaina. Kuvia on sen verran paljon joten teen hääpostauksen kahdessa osassa, jotta tästä ei tulisi ihan liian pitkää!

Asiaan;

Hääviikko oli kaikessa ihanaisuudessaan kuitenkin kohtuu stressitön. Vaikka päivät olivat täynnä jos jonkinlaista touhua niin silti hommat oli hyvin suunniteltu.

Olimme siis Maanantaina Nummijärven Kirkossa tapaamassa pappiamme. Valitsimme Nummijärven kirkon siitä syystä jotta se on idyllinen, pieni ja todella ihana vanha kirkko. Kirkko on rakennettu 1937 ja sitä on peruskorjattu, viimeksi viime vuonna. Pappi oli todella mahtava ja tuntui että hän ymmärsi ja luki meitä todella hyvin, tähän palataan myöhemmin.

Kirkossa käynnin jälkeen saimme tosiaan hääpaikkamme avaimet. Olimme päättäneet jotta Tiistaina viemme poikamme hoitoon ja aamulla menemme hääpaikalle koristelemaan salia. Salissa piti olla pöydät valmiina, eli meille olisi vain jäänyt pöytien paikalleen siirteleminen ja koristelu. Noh, eipä ollut. Pöydät oli kasattu yhteen nurkkaan ja penkit myös. Kahdestaan Lauran kanssa sitten pöydät purimme saliin ja lämpöä pihalla oli n. +31c joten lämminkin meinasi olla :D Pöytäliinat piti kaikki vielä silittää erikseen yms. Saimme kuitenkin n. 60% koristeluista tehtyä jo Tiistaina.

Keskiviikon pidimme vaan vapaata kaiken häästressin keskellä. Torstaina saimme salin valmiiksi ja omaan silmään siitä tuli hyvä. :) Perjantaina vielä viimeiset silaukset, bestmanien ja kaasojen kanssa juhlapaikan tsekkaus ja tienvarsikyltit teiden varteen.

Keskiviikon brunssi ihan vain kahden kesken <3






Laura meni kaasonsa luokse yöksi ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Oltiin sovittu jotta minun vanhemmat tulevat Seinäjoelta jo hyvissä ajoin aamulla Kauhajoelle auttamaan minua lasten kanssa.

Itse Hääpäivän aamu oli lasten kanssa hyvin perinteinen, lastenohjelmia, aamupalaa ja suihkut. Päiväksi oli luvattu ihanan lämmintä. Vaikka olen sitä mieltä jotta Suomen kesien lämpötiloista ei saa todellakaan valittaa niin +31c päivällä tuntui kauhistuttavalta ajatukselta.


Olimme sopineet bestmanien kanssa jotta tulevat hakemaan minut 12:00 aikoihin, että viimeinenkin bestman kerkeää nähdä juhlapaikan ennen itse juhlia. Olimme sopineet että klo 13.00 olemme odottamassa tulevaa Vaimoani Nummijärven kirkolla kuvauksien merkeissä ennen vihkitilaisuutta. Kirkossa ei pitänyt olla klo 13:00 vihkitilaisuutta, mutta olimme 12:45 aikoihin bestmanien kanssa kirkon pihassa ja sehän oli täynnä autoja. Onneksi oli varasuunnitelma ja menimme Majaniemeen ottamaan kuvia.







Keli oli lämmin ja aurinkoinen mikä tuo oman haasteensa valoisuuden puolesta kuvaamiseen, mutta todella hyviä kuvia saatiin. Kiitos vielä meidän hovikuvaaja Nooralle (laitan Nooran blogiin linkin vielä postauksen loppuun). Itse vihkitilaisuus meillä alkoi klo 15:00 ja kirkossa oli vähintäänkin KUUMA, kiitos kahden ennen meitä olleen vihkitilaisuuden. :D Jännitys oli korvissa kun hikikarpalot vierivät poskea pitkin odotellessani alttarilla tulevaa vaimoani. Itse vihkitilaisuus oli mukavan lyhyt niinkuin olimme pyytäneet, pappi oli todella hyvin poiminut meidän keskustelusta ne tärkeimmät asiat ja todella hienon puheen piti. Anoppi oli vielä järjestänyt meille erityisen yllätysnumeron kun hän oli saanut kuoronsa meille esiintymään kirkkoon. Meillä ei ollut kellään MITÄÄN tietoa tästä tulevasta, se oli kaunis esitys.








Kirkosta poistuimme odottamaan että vieraat pääsivät juhlapaikalle minne saavuimme anoppini miehen Ford Taunuksella. Kättely oli nopeasti ohi ja n. 110 vierasta sisällä. Pitopalvelun kanssa oli sovittu jotta ruoka oli heti kättelyn jälkeen ja pääsimmekin nopeasti syömään. Hääpari oli vain niin nälkäinen jotta kuvaajamme ei kerinnyt ottamaan uskomattoman hienosta esillepanosta kuvia! Hups :D  Ruoka oli kyllä todella hyvää!



Jatketaan seuraavassa postauksessa!
Kuvaajamme Nooran Blogi

- Juuso

Kommentit