Kuulumisia Part 4.

Hei taas arvon lukijat!

Jälleen on pyörähtänyt reilu 2 viikkoa viime postauksesta. Ei toki ole ollut hirveästi mitään puhuttavaakaan joten eipä tuo haittane.

Viimeiset 2 viikkoa ollaan painettu menemään Project Same Goalia niska limassa ja tuloksia alkaa pikkuhiljaa tulla. Valmennustahan on nyt kulunut 3 viikkoa ja on tämä vaan hienoa hommaa! Ryhmässä on mahtava henki, siellä on helpppo lähestyä ihmisiä kysymyksillä ja muutenkin kaikki vaan tsemppaavat toisiaan ja minkäänlaista negatiivista energiaa ei ole! :)

Kunto on tällä hetkellä omaan silmään todella hyvä, jos nyt niin voi sanoa. Mutta jos vertailupohjana on esim. kesäkuntoon valmennuksen lopputulos. Painoa on 3 vkon aikana lähtenyt 2,9kg mutta silti kunto on paljon kireämpi kuin kesäkuntoon valmennuksen lopussa. Vaikka paino on + 2kg versus 2,5kk takaiseen! Eli suunta on oikea. Tarkoitus olisi ensi kesänä olla oikeasti siinä rantakunnossa, edes jonkinlaisessa! ;D


Kyseinen kuva tältä aamulta (26.8.2018)

Aika pitkälti 90% päivän lämpimistä ruoista koostuu tästä kyseisestä lautasmallista 

On toki muutakin tullut tehtyä kuin vain salilla käyty. Asia mitä ollaan lingattu vaimon kanssa jo krhm reilu 1,5 vuotta, eli autotallin järjesteleminen :D Yllättävän paljon tuli tilaa kun vain jaksoi pari tuntia huhkia, siivota ja järjestellä. Myös poreamme laitettiin talviteloille.



Tuli käytyä myös ravintolassa syömässä ja pikkusiskon ekaa omaa asuntoa katsomassa Tampereella minne hän muutti kouluunpääsyn vuoksi. Ja voi vitsi miten hieno asunto hänellä onkaan! Hauska yksityiskohta löytyi tältä ihan uudelta asuntoalueelta, vastapäisen kerrostalon autokatoksen sivuseinä oli vuorattu vanhoilla suksilla. Oli sen verran hieno näky jotta pakko oli oikein ottaa kuvia :)!



Mitäpä tässä enempää jaarittelemaan! Viimeistä yövuoroa viedään ja aamulla pitäisi polkaista myös viikon salit käyntiin jalkapäivällä + kävellä reilu 2.5km kotiin salilta. Uskoisin jotta uni maistuu sen jälkeen ;)!

Jos teitä kiinnostaa seurata aktiivisemmin elämäntaparemonttia tai muuta minun elämästäni niin käykää ottamas Instatili seurantaan! :)



Instagram

Ei muutakuin hyvää alkavaa viikkoa vain kaikille tasapuolisesti!

- Juuso

Kommentit